torsdag 28 april 2011

Men helv-es j-la otur då!!!

Dagen som började så bra. Blev först förföljd av en aldrig tidigare skådad svart Peugeot 404 coupé vid lunchtid, seglade sedan förbi en svart Mercedes w108 i en rondell på eftermiddagen för att tidigare ikväll vänta i en korsning bakom en patinerad Amazon med original bakrutedekaler.

Så ringer frugan till mig: "Du, var sidorutan på Rovern krossad i morse?" "Nej?" säger jag och förstår ingenting. Kommer hem till detta:


Något(en sten, metall, annat okänt) har tryckt till högra sidorutan på Rovern och spräckt den. Som tur var hängde den kvar i ett stycke trots alla bitar och jag har nu tejpat den på båda sidor med silvertejp. Det bör underlätta vid byte av rutan senare och minska mängden glassplitter att städa upp. Surt sa räven... Så nu letar jag en höger sidoruta till Rovern, någon som har en över?

Annars är det trevligare att tänka tillbaka till påsken, speciellt när man fick sitta i denna miljö och prata om livets väsentligheter:


Nostalgimacken som svärmors make Stefan byggt upp med massor av pryttlar även invändigt, allt Mobil-relaterat! Disken vid kassan fungerar också som bar, radion spelar bara femtiotalslåtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar