torsdag 24 maj 2012

Klockfyllning i Enånger

Jag fick äran att ratta Bertils DS21 Pallas ner till Enånger härom helgen, med Bosse som co-pilot. Bertil hade fullt upp att få ihop sin Heinkel och hann inte köra ner själv.


En sån tjusig syn man kunde ha i backspegeln då!


Uffe fick en nyrenoverad servostyrning levererad till sin röda DSuper av Erkki Olli, en glad Uffe menar att det snart ska vara slut på de gröna pölarna på marken!


Det visade sig fattas ca tre fjärdedelar av gasen i fjädringsklockorna så det var verkligen dags att fylla för att få det rätta gunget.


Martin kom inglidande i sin CX Prestige för att vara med, Uffe och Britt bjöd på både löksoppa, sallad och kaffe på maten!


Nyfylld står här DS:en och ser fram emot att få sväva hemåt och nog märktes skillnad även om hela resan definitivt var av det behagligare slaget!


Bertil B ifrån Söderhamn var näste man på tur att få påfyllt i sin snygga CX Prestige Turbo 2, hoppas det gick bra. Bosse och jag avgick norrut innan resultatet var klart då andra plikter kallade. Tack för i år Uffe och alla ni som var där, ett tjugotal entusiaster från Gävleborg hann jag räkna till! Vi ses väl igen nästa år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar